© 2021 Theaterschool MyDreams, onderdeel van MET MyDreams   Alle rechten voorbehouden       E-mail: info@kunstkampen.nl Tags: zomerkamp zomerkampen 2016 kinderkamp jeugdkamp tienerkamp sportkamp theaterkamp kinderkamp jeugdkamp musicalkampen zanglessen danskamp musicalkamp muziekkamp hiphopkamp zangkamp acteerkamp filmkamp toneelkamp muziektheaterkamp theaterkampen  acteerkampen vakantiekampen dans kamp dansen workshops zomervakantie kampen dancecamp muziektheater acteren zang zingen onvergetelijke kampen danskampen zomerstages toneelschool dansschool zomercursus zomerprogramma zomerrooster theaterstage dansstage jeugdvakantie kindervakantie tienerkamp danskampen vlogkamp kunstkampen kunstkamp mydreams theaterschool woordkunst musicalcamp hiphop zomerstage BN’ers danskamp jeugdkampen muziekkamp muziekschool musical summerschool zomerschool zangkampen acteerkampen dans en musical balletkamp hiphopdanskampen hiphopkamp muziekkampen zangschool
MyDreams KunstKampen

BN’ers 2021

> Op ieder zomerkamp krijg je twee gastworkshops van bekende artiesten! Hieronder zie je de BN’ers die in de zomer van 2021 workshops komen geven.
Schrijf je nu in Schrijf je nu in
Gek op theater? Dan zijn dit de leukste zomerkampen voor jou in Nederland! 12,5JAAR MyDreams!                                                           

BN’ers Zomerkampen 2021

Volg alle informatie over de BN’er workshops op onze Instagrampagina: http://www.instagram.com/kunstkamp en Facebookpagina: http://www.facebook.com/kunstkampen

>Esmee Dekker

Workshops Acteren, Zang en Musical 2021:

KunstKamp Acteren week 3 KunstKamp Zang week 3 KunstKamp DansMusical week 4 KunstKamp MuziekTheater week 4 Musicalactrice Esmee Dekker speelt momenteel de hoofdrol in The Rocky Horror Show. Esmee haar grote doorbraak kwam met het spelen van de hoofdrol Eliza Doolittle in My Fair Lady. Voor die rol kreeg ze ook een musicalaward nominatie voor Beste vrouwelijke hoofdrol. Daarvoor speelde ze al in de musicals De Jantjes, Heerlijk Duurt Het Langst, Zo'n Toon, en in A Chorus Line. Na ‘My Fair Lady’ speelde Esmée in de musical Evita, de rol van de Maîtresse en alternate Evita. Vorig jaar was Esmée te zien in de voorstelling Lazarus. Esmee komt in 2021 les geven in kampweken 3 en 4 bij het Acteerkamp, Zangkamp, DansMusicalkamp en MuziekTheaterkamp.

Video:

> Bekijk op ons YouTubekanaal MyDreamsNL filmpjes van voorgaande jaren. De BN’ers voor 2021 worden tussen mei en juli bekend gemaakt.
>May Hollermann Workshops Acteren, Musical en Zang 2021: KunstKamp Acteren week 1, 2 en 3 KunstKamp DansMusical week 1 KunstKamp MuziekTheater week 2 KunstKamp Zang week 3 (Musical)Actrice May Hollerman werd bij het grote publiek bekend door haar rol in de serie Brugklas. De rol van Selma speelde ze niet alleen vier seizoenen op tv en in de film ‘Brugklas: De tijd van mijn leven’ maar ook door heel Nederland met de tour van ‘Brugklas de Musical. May speelde ook de hoofdrol in de bioscoopfilm ‘Elvy’s Wereld: So Ibiza’. Daarnaast zong ze de titelsong voor die film: ‘‘Good Day’. Later bracht May nog meerdere nummers uit onder haar eigen naam zoals Run to the water en ‘Bring the Dawn’. Multitalent May studeert momenteel aan de MuziekTheateropleiding van ArtEZ. May komt in 2021 les geven in kampweken 1, 2 en 3 bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp, MuziekTheaterkamp en Zangkamp.

>Jolijn Henneman

Workshops Acteren en Musical 2021: KunstKamp Acteren week 2 en 6 KunstKamp MuziekTheater week 2 KunstKamp DansMusical week 6 (Musical)Actrice Jolijn Henneman werd bekend bij het grote publiek door haar rol van Elin in Nieuwe Tijden en Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarvoor speelde ze een aantal jaar Prinses Linde in de Vlaamse Prinsessia. Velen zullen Jolijn ook kennen van haar rol als Sterre in alle drie de films van Misfit. Binnenkort is ze ook op Netflix te zien in Misfit: de Serie. Naast tv en films speelt Jolijn ook in musicals. Jolijn speelde de hoofdrol in de musical Mamma Mia. Daarvoor speelde ze al in Grease en Showponies. Dit seizoen was Jolijn te zien in Op Zoek naar: Maria waar ze tot en met de halve finale kwam. Jolijn komt in 2021 les geven in kampweken 2 en 6 bij het Acteerkamp, MuziekTheaterkamp en DansMusicalkamp.
Schrijf je nu in Schrijf je nu in
© Masha Osipova
>Sophia Mason Workshops Dans 2021: KunstKamp Dans week 5 KunstKamp HipHop week 5 Danseres en Zangeres Sophia Mason werd bij het grote publiek bekend toen ze tweede werd in  het programma DanceSing.  Waarin een nieuwe ster werd gezocht die zowel kon dansen als zingen. Daarvoor studeerde ze af aan de Fontys Dansacademie en speelde ze in de musical Sky. Sophia was danseres voor de groep Dox en choreografen Ed Wubbe en Isabelle Beernaert. Sophia werkte ook voor artiesten als Melanie C, Buddy Vedder en Jett Rebel. Dit jaar stond ze ook op het podium bij alle openingsacts en pauzeacts van het Eurovisie Songfestival. Momenteel is ze de choreograaf van Rolf Sanchez en is zij verantwoordelijk voor al zijn bekende TikTok dansjes. Sophia komt in 2021 les geven in kampweek 5  bij het Danskamp en HipHopkamp.

>Hamza Othman

Workshops Acteren 2021: KunstKamp Acteren week 6 KunstKamp DansMusical week 6 Acteur Hamza Othman is door zijn rol van Ilyas in Goede Tijden, Slechte Tijden bekend geworden bij het grote Nederlandse publiek. In de Videoland-serie H3L speelde hij de rol van Faiz. Hamza speelde daarvoor al in de Zapp-serie #Forever en in 2019 speelde hij de rol van Jesse in de film KAMER 330 KORT! Hij volgde niet alleen theaterlessen maar zat ook op zangles bij Babette Labeij om ook zijn muziekpassie ontwikkelen. Hamza heeft onlangs zijn eerste single uitgebracht: ‘Verleiden’. Geproduceerd door William en Monsif. Hamza komt in 2021 les geven in kampweek 6 bij het Acteerkamp en DansMusicalkamp.

>Gino Jagessar

Workshops Dans 2021: KunstKamp Dans week 5 KunstKamp HipHop week 5 Danser en Choreograaf Gino Jagessar is vooral bekend geworden doordat hij onderdeel is van de professionele dansgroep Avant Garde Collective. Met die groep won hij het tv-programma Battle on the Dancefloor en daardoor stonden zij voor een uitverkocht Ziggodome met de show ‘Let’s Dance’. Gino heeft in veel grote shows gedanst zoals Dance Dance Dance, Ladies of Soul, Vrienden van Amstel en The Voice of Holland. Avant Garde deed ook mee aan de Belgium’s Got Talent en werd de winnaar van het programma Time to Dance. Gino maakte eerder deel uit van de Funky Presidentz o.a. bekend van Everybody Dance Now seizoen 1  en danstte voor Isabelle Beernaert in de productie Red Yellow Blue. Gino is momenteel ook te zien in videoclips van Alain Clark en Rolf Sanchez en danst voor het gezelschap Ish. Gino komt in 2021 les geven in kampweek 5 bij het Danskamp en HipHopkamp.

>Ridder van Kooten

Workshops Acteren en Musical 2021: KunstKamp Acteren week 1 KunstKamp DansMusical week 1 Presentator en (Musical)Acteur Ridder van Kooten is momenteel vooral bekend als presentator van Kinderen voor Kinderen. Daarvoor speelde hij diverse rollen in grote musicals. Als kind speelde hij al in The Sound of Music en Dr. Dolittle. Hij had een hoofdrol in Tina de musical,  Schuld de Thrillermusical’ en Pijnstillers de musical. Op televisie verscheen hij onder andere in Brugklas, Spangas, Nieuwe Tijden en De 12 van Schouwendam. Verder was hij te zien in de bioscoop met SpangaS in actie en de internationale film Tini, het nieuwe leven van Violetta. Ridder komt in 2021 les geven in kampweek 1 bij het Acteerkamp en DansMusicalkamp.

>Nienke Latten

Workshops Musical 2021:

KunstKamp DansMusical week 4 KunstKamp MuziekTheater week 4 Musicalactrice Nienke Latten zal vanaf november in Nederland de vrouwelijke hoofdrol spelen in ONE de Musical. Daarvoor speelde Nienke twee jaar lang de hoofdrol van Jasmin in de Duitse versie van de musical Aladdin. In Nederland speelde ze ook al de hoofdrol van Prinses Tessa in de musical de Gelaarsde Kat. In de concertversie van West Side Story vertolkte ze de rol van Maria. Nienke was het afgelopen jaar te zien in Musical Summer Concert en Musicals in Concert: Stars from the House. Nienke is niet alleen musicalartieste ze brengt ook singles uit als zangeres. Haar laatste liedje heet ‘LIGHT’. Nienke komt in 2021 les geven in kampweek 4 bij het DansMusicalkamp en  MuziekTheaterkamp.
© Benny Stroet
© 2021 Theaterschool MyDreams, onderdeel van MET MyDreams   Alle rechten voorbehouden       E-mail: info@kunstkampen.nl gs: zomerkamp zomerkampen 2016 kinderkamp jeugdkamp tienerkamp sportkamp theaterkamp kinderkamp jeugdkamp musicalkampen zanglessen musicalkamp muziekkamp hiphopkamp zangkamp acteerkamp filmkamp toneelkamp muziektheaterkamp theaterkampen  acteerkampen vakantiekampen dans kamp dansen workshops zomervakantie kampen dancecamp muziektheater acteren zang zingen onvergetelijke kampen danskampen zomerstages toneelschool dansschool zomercursus zomerprogramma zomerrooster theaterstage dansstage jeugdvakantie kindervakantie tienerkamp kunstkampen kunstkamp mydreams theaterschool jongens meiden musicalcamp hiphop zomerstage BN’ers danskamp jeugdkampen muziekkamp muziekschool musical summerschool zomerschool zangkampen acteerkampen dans en musical balletkamp hiphopdanskampen hiphopkamp muziekkampen zangschool  musical balletkamp hiphopdanskampen, hiphopkamp muziekkampen
MyDreams KunstKampen*

BN’ers 2021

> Op ieder zomerkamp krijg je twee gastworkshops van bekende artiesten! Hieronder zie je de BN’ers die in de zomer van 2021 workshops komen geven.
Inschrijfformulier Inschrijfformulier
>May Hollermann Workshops Acteren, Musical en Zang 2021: KunstKamp Acteren week 1, 2 en 3 KunstKamp DansMusical week 1 KunstKamp MuziekTheater week 2 KunstKamp Zang week 3 (Musical)Actrice May Hollerman werd bij het grote publiek bekend door haar rol in de serie Brugklas. De rol van Selma speelde ze niet alleen vier seizoenen op tv en in de film ‘Brugklas: De tijd van mijn leven’ maar ook door heel Nederland met de tour van ‘Brugklas de Musical. May speelde ook de hoofdrol in de bioscoopfilm ‘Elvy’s Wereld: So Ibiza’. Daarnaast zong ze de titelsong voor die film: ‘‘Good Day’. Later bracht May nog meerdere nummers uit onder haar eigen naam zoals Run to the wateren ‘Bring the Dawn’. Multitalent May studeert momenteel aan de MuziekTheateropleiding van ArtEZ. May komt in 2021 les geven in kampweken 1, 2 en 3 bij het Acteerkamp, DansMusicalkamp, MuziekTheaterkamp en Zangkamp.

>Ridder van Kooten

Workshops Acteren en Musical 2021: KunstKamp Acteren week 1 KunstKamp DansMusical week 1 Presentator en (Musical)Acteur Ridder van Kooten is momenteel vooral bekend als presentator van Kinderen voor Kinderen. Daarvoor speelde hij diverse rollen in grote musicals. Als kind speelde hij al in The Sound of Music en Dr. Dolittle. Hij had een hoofdrol in Tina de musical,  Schuld de Thrillermusical’ en Pijnstillers de musical. Op televisie verscheen hij onder andere in Brugklas, Spangas, Nieuwe Tijden en De 12 van Schouwendam. Verder was hij te zien in de bioscoop met SpangaS in actie en de internationale film Tini, het nieuwe leven van Violetta. Ridder komt in 2021 les geven in kampweek 1 bij het Acteerkamp en DansMusicalkamp. >Sophia Mason Workshops Dans 2021: KunstKamp Dans week 5 KunstKamp HipHop week 5 Danseres en Zangeres Sophia Mason werd bij het grote publiek bekend toen ze tweede werd in het programma DanceSing.  Waarin een nieuwe ster werd gezocht die zowel kon dansen als zingen. Daarvoor studeerde ze af aan de Fontys Dansacademie en speelde ze in de musical Sky. Sophia was danseres voor de groep Dox en choreografen Ed Wubbe en Isabelle Beernaert. Sophia werkte ook voor artiesten als Melanie C, Buddy Vedder en Jett Rebel. Dit jaar stond ze ook op het podium bij alle openingsacts en pauzeacts van het Eurovisie Songfestival. Momenteel is ze de choreograaf van Rolf Sanchez en is zij verantwoordelijk voor al zijn bekende TikTok dansjes. Sophia komt in 2021 les geven in kampweek 5  bij het Danskamp en HipHopkamp.

>Jolijn Henneman

Workshops Acteren en Musical 2021: KunstKamp Acteren week 2 en 6 KunstKamp MuziekTheater week 2 KunstKamp DansMusical week 6 (Musical)Actrice Jolijn Henneman werd bekendbij het grote publiek door haar rol van Elin in Nieuwe Tijden en Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarvoor speelde ze een aantal jaar Prinses Linde in de Vlaamse Prinsessia. Velen zullen Jolijn ook kennen van haar rol als Sterre in alle drie de films van Misfit. Binnenkort is ze ook op Netflix te zien in Misfit: de Serie. Naast tv en films speelt Jolijn ook in musicals. Jolijn speelde de hoofdrol in de musical Mamma Mia. Daarvoor speelde ze al in Grease en Showponies. Dit seizoen was Jolijn te zien in Op Zoek naar: Maria waar ze tot en met de halve finale kwam. Jolijn komt in 2021 les geven in kampweken 2 en 6 bij het Acteerkamp, MuziekTheaterkamp en DansMusicalkamp.

>Esmee Dekker

Workshops Acteren, Zang en Musical 2021:

KunstKamp Acteren week 3 KunstKamp Zang week 3 KunstKamp DansMusical week 4 KunstKamp MuziekTheater week 4 Musicalactrice Esmee Dekker speelt momenteel de hoofdrol in The Rocky Horror Show. Esmee haar grote doorbraak kwam met het spelen van de hoofdrol Eliza Doolittle in My Fair Lady. Voor die rol kreeg ze ook een musicalaward nominatie voor Beste vrouwelijke hoofdrol. Daarvoor speelde ze al in de musicals De Jantjes, Heerlijk Duurt Het Langst, Zo'n Toon, en in A Chorus Line. Na ‘My Fair Lady’ speelde Esmée in de musical Evita, de rol van de Maîtresse en alternate Evita. Vorig jaar was Esmée te zien in de voorstelling Lazarus. Esmee komt in 2021 les geven in kampweken 3 en 4 bij het Acteerkamp, Zangkamp, DansMusicalkamp en MuziekTheaterkamp.

>Gino Jagessar

Workshops Dans 2021: KunstKamp Dans week 5 KunstKamp HipHop week 5 Danser en Choreograaf Gino Jagessar is vooral bekend geworden doordat hij onderdeel is van de professionele dansgroep Avant Garde Collective. Met die groep won hij het tv-programma Battle on the Dancefloor en daardoor stonden zij voor een uitverkocht Ziggodome met de show ‘Let’s Dance’. Gino heeft in veel grote shows gedanst zoals Dance Dance Dance, Ladies of Soul, Vrienden van Amstel en The Voice of Holland. Avant Garde deed ook mee aan de Belgium’s Got Talent en werd de winnaar van het programma Time to Dance. Gino maakte eerder deel uit van de Funky Presidentz o.a. bekend van Everybody Dance Now seizoen 1 en danstte voor Isabelle Beernaert in de productie Red Yellow Blue. Gino is momenteel ook te zien in videoclips van Alain Clark en Rolf Sanchez en danst voor het gezelschap Ish. Gino komt in 2021 les geven in kampweek 5  bij het Danskamp en HipHopkamp.

>Hamza Othman

Workshops Acteren 2021: KunstKamp Acteren week 6 KunstKamp DansMusical week 6 Acteur Hamza Othman is door zijn rol van Ilyas in Goede Tijden, Slechte Tijden bekend geworden bij het grote Nederlandse publiek. In de Videoland-serie H3L speelde hij de rol van Faiz. Hamza speelde daarvoor al in de Zapp-serie #Forever en in 2019 speelde hij de rol van Jesse in de film KAMER 330 KORT! Hij volgde niet alleen theaterlessen maar zat ook op zangles bij Babette Labeij om ook zijn muziekpassie ontwikkelen. Hamza heeft onlangs zijn eerste single uitgebracht: ‘Verleiden’. Geproduceerd door William en Monsif. Hamza komt in 2021 les geven in kampweek 6 bij het Acteerkamp en DansMusicalkamp.

>Nienke Latten

Workshops Musical 2021:

KunstKamp DansMusical week 4 KunstKamp MuziekTheater week 4 Musicalactrice Nienke Latten zal vanaf november in Nederland de vrouwelijke hoofdrol spelen in ONE de Musical. Daarvoor speelde Nienke twee jaar lang de hoofdrol van Jasmin in de Duitse versie van de musical Aladdin. In Nederland speelde ze ook al de hoofdrol van Prinses Tessa in de musical de Gelaarsde Kat. In de concertversie van West Side Story vertolkte ze de rol van Maria. Nienke was het afgelopen jaar te zien in Musical Summer Concert en Musicals in Concert: Stars from the House. Nienke is niet alleen musicalartieste ze brengt ook singles uit als zangeres. Haar laatste liedje heet ‘LIGHT’. Nienke komt in 2021 les geven in kampweek 4 bij het DansMusicalkamp en  MuziekTheaterkamp.

De MyDreams KunstKampen gaan door!

LEES HIER ANTWOORDEN OP VEELGESTELDE VRAGEN I.V.M. COVID-19.
© Benny Stroet
Gek op theater? Dan zijn dit de leukste zomerkampen voor jou in Nederland! Klik hier voor antwoorden op veelgestelde Coronavragen.